©  Foto:

Lejrskole på Skonnerten Fylla

Fylla er en kilde til oplevelser og indtryk, som kan bruges til alt fra teambuilding til biologi, historie og medieundervisning.

LEJRSKOLE PÅ HAVET

Fylla er en kilde til oplevelser og indtryk, som kan bruges til alt fra teambuilding til biologi, historie og medieundervisning. Skippers ord er altid lov, og idet eleverne i fællesskab skal være med til at sætte sejl, lave mad og sørge for, at livet til søs glider som smurt, opstår der ofte nye konstellationer af venskaber blandt eleverne.

Eleverne sover i banjen, og har deres helt egen faste køje, med tilhørende forhæng, som kan trækkes for. Det er muligt at få opdelt banjen med et forhæng, fx hvis man ønsker at piger og drenge sover hver for sig.

Undervisningsmaterialer

Vi har udviklet forskellige undervisningsmaterialer og værktøjer, som I med fordel kan drage brug af. I kan lave Jeres egen FyllaFilm, og finde inspiration til fx “Mytteri på Fylla”. I kan også kigge nærmere på sømændenes Sea Shanties, hjælpe skipper med at planlægge sejladser, regne vandforbrug ud og meget mere. Det er helt op til Jer, om og hvordan I vil gribe det an. Vi vil dog understrege, at forberedelse og refleksion, som vanlig, styrker forståelsen.

 

Partner med Geopark Det Sydfynske Øhav

 

Social media: