©  Foto:

Øllets Dag på Ærø Bryggeri

Kom til Øllets Dag på Ærø Bryggeri.

Ærø Bryggeri hejser flaget og byder velkommen til Øllets Dag - en dag med særlig fokus på øl og ølkultur.

Øllets Dag er en årlig tilbagevendende begivenhed, der afholdes den første lørdag i september. Formålet er at sætte fokus på øl og ølkultur, og få hele landet til at syde med øl-aktiviteter.

På Ærø Bryggeri vil bryggeriets legendariske direktør Janni afholde ølsmagning, hvor man kan høre om hvordan de brygger øl på Ærø, og selvfølgelig smage den dejlige øl. Undervejs vil der være mulighed for at smage mange forskellige øl, og nyde omgivelserne og en pølse fra grillen - og selvfølgelig skylle efter med dejlig øl. 

Bryggeren, Anders, der også udvikler bryggeriets opskrifter, vil på dagen være at finde i bryggeriet, hvor han brygger Sour/Berliner Weisse; sur øl, hvor man bruger mælkesyrebakterier, tilsat frugtsaft (en øltype man normalt ikke finder på bryggeriet). Anders er biolog og diplombrygger, så har du et ølrelateret spørgsmål, så kan du få svar på det denne dag.

Ærø Håndbryggere kommer også og afholder lokalt mesterskab i håndbryg. Man kan deltage med øl af typen Lys Ale, og alle kan være med.
Ring og hør nærmere om mesterskabet hos Finn på + 45 51 25 08 88 eller Carsten på + 45 61 26 11 72.

Velkommen til en masse ølglade mennesker.