Søbygaards sal klar til marked

Om Søbygaard

Foto: David Wæverstrøm

Søbygaard er et oplevelsescenter med aktiviteter og oplevelser for besøgende i alle aldre. 

Oftest stillede spørgsmål

Ja, hunde må gerne medbringes på Søbygaard. De skal forholde sig roligt og være i snor under hele besøget.

Søbygaard overgik d. 1. januar 2023 fra at være et museum til at være et oplevelsescenter. Det er ikke meget anerledes fra et museum - men vi kan i højere grad sammensætte, hvilke oplevelser der skal være på stedet. På den måde kan vi skabe den allerbedste oplevelse for vores mange besøgende!
På oplevelsescenteret Søbygaard kan man opleve et udvalg af udstillinger, et Geopark Besøgscenter, spændende kulturhistorie, levende formidling, aktiviteter for store og små, hyggelig café og meget mere. 

Café Søbygaard serverer hver dag lune paninier, lemonade, øl, kage, is, kaffe m.m. Ring til os på 30535958 i hele åbningstiden og hør, om vi har noget for jer. I kan også spise medbragt mad på alle udearealer. 

Der er fri adgang til Café Søbygaard og Geoparkens besøgscenter i hele Søbygaards åbningstid

Ja, Søbygaard lejes ofte ud til alt fra bryllupper, møder og festivaller. Skriv til os på kontakt@soebygaard.dk, hvis I vil høre mere om muligheder, pris og tilgængelighed. 

Busserne på Ærø er gratis, og du kan bede buschaufføren om at blive sat af ved Søbygaard. Når du skal på bussen igen, kan du vinke bussen ind, når den kommer kørende forbi igen. Se buskøreplan

Det er muligt at parkere ved den offentlige parkeringsplads på Søbygårdsmarksvej samt på vores egen parkeringsplads på Søbygårdsvej. 

Søbygaard drives af et team af dygtige formidlere og engageret cafépersonale, som alle står klar til at tage imod besøgende. Hvis du kan se dig selv som en del af Søbygaards team, er du altid velkommen til at kontakte leder Stine Spørring på stine@soebygaard.dk.

På Søbygaard har vi sæsonen igennem en hel del aktiviteter for børn og børnefamilier - blandt andet naturformidlingsværkstedet Kys Frøen, hvor man kan male mel og lave fladbrød eller popcorn over bål, spille det store sjov-med-natur-spil, skyde med bue og pil eller tage en slapper i caféens børnehjørne med klodser og naturfilm.

Social media: